UTASBIZTOSÍTÁS


Ha külföldre utazik, a felelősen gondolkodó ember nem teheti meg, hogy nem köt BBP utasbiztosítást szerettei és önmaga számára. Ezt nem az üzletember mondatja velünk, hanem a több évtizedes tapasztalat, azoknak az utazóknak az esetei, akik biztosítás nékül utaztak és nagyon nagy árat fizettek tudatlanságukért!

Megjegyezzük, hogy az EU tagországokba utazóknak nagyon célszerű kiváltaniuk az EU biztosítási kártyát, amelyet a TAJ kártya alapján a Társadalombiztosító bármely ügyfélszolgálatánál ingyen elkészítenek. Ez ingyenes ellátást biztosít az utasnak apróbb elsősegély nyújtási szintű ellátások esetére.
Komolyabb betegség, sérülés esetére nem nyújt fedezetet!

Amikor ajánljuk utasbiztosítási szolgáltatásainkat, sokan hivatkoznak arra, hogy ilyen-olyan bankkártyájukhoz éves ingyenes biztosítást kaptak, ezért nem kötnek külön utasbiztosítást. Nos érdemes utánajárni a bankunknál, hogy pontosan milyen eseteben és milyen mértékben nyújt fedezetet esetleges betegségünk, balasetünk, vagy poggyászkárunk esetén az a biztosítás, mert könnyen kerülhetünk bajba betegség, vagy súlyosabb baleset esetén!

Irodánk megalakulása, vagyis 1991 óta foglalkozik utasbiztosítások megkötésével. Több biztosítót kipróbáltunk és több, mint egy évtizede már csak az Atlasz Colonnade biztosító szolgáltatásait értékesítjük. Ennek egyedüli oka az, hogy ügyfeleinkek is, irodánknak is egyértelműen nagyon kedvezőek a tapasztalatai a bajbajutottak ügyeinek intézését illetően.

 

 

  domainLAKÓPARK beta