MAGÁNSZÁLLÁSAINK BÉRLETI FELTÉTELEI

Tisztelt Ügyfelünk! Szívélyesen üdvözöljük a Balatonnál!

Weboldalainkon számos vízparti és partközeli nyaralóból, apartmanból válogathat igénye, pénztárcája és családja létszámának megfelelően. Miután magánházakról és nyaralókról van szó, az objektumok bútorzata, berendezése, felszereltsége a tulajdonos ízlésétől függően eltérő. A szobák ágyneművel, a konyha a legszükségesebb főző- és tálaló edényekkel el vannak látva, de törölköző és fürdőlepedő, mosó- és mosogatószer, kávéfőző, speciális konyhafelszerelés becsomagolása ajánlott.

Foglalás és visszaigazolás.

Írásban (levél, fax, e-mail) foglalhat szállást ajánlatunkból. Megrendelője aláírásával elismeri ezen Utazási feltételünk érvényességét, tartalmát és előírásait. Az utazási szerződés a foglalására küldött visszaigazolásunkkal lép életbe.

Fizetés.

A bérlemény díját az árfolyam-ingadozások elkerülése érdekében EUR-ban adtuk meg, fizetheti €-ban is, vagy a napi középárfolyam szerint forintban is. A szerződés feltétele a visszaigazolásban feltüntetett utazási biztosíték összegének átutalása a Budapest Bank balatonboglári fiókjánál (8630. Balatonboglár, Sétáló u. 3.) vezetett 10103788-66884367-00000000 sz. egyszámlánkra, vagy készpénzes befizetése irodánk pénztárába - számlánk ellenében. A fennmaradó összeget készpénzben, vagy üdülési csekkben (amennyiben az ingatlan tulajdonosa szerződött csekk elfogadó) megérkezéskor, a nyaralás megkezdése előtt a tulajdonosnál számla ellenében kell kiegyenlíteni!

Szolgáltatások.

A bérleti díj tartalmazza a hideg és melegvíz, az elektromos áram, a gáz, az ágyneműmosatás és a bérlet utáni takarítás költségeit, de nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (IFA), amit a helyszínen kell a 18 éven felüli és 70 év alatti felnőtt vendégek után megfizetni. Ágyneműcserére kéthetente kerül sor.

Az utas visszalépése.

A nyaralás megkezdése előtt az utas bármikor elállhat a bérlettől a bérleti díj arányos hányadának megfizetése mellett, melynek mértéke a következő:
A bérlet előtt 30 napig a bérleti díj 20 % - a,
29-15 napig a bérleti díj 30 % - a,
14- 7 napig a bérleti díj 50 % - a,
6- 1 napig a bérleti díj 80 % - a,
az utazás napján történő visszalépés, vagy az utazás elmaradása esetén a bérleti díj 100 % - a.

Beérkezés és elutazás.

Szeretnénk felhívni kedves vendégeink szíves figyelmét arra, hogy a bérleti időszak mindig szombattól szombatig (7 éj) tart, ennél rövidebb-, vagy eltérő idejű tartózkodás csak az ingatlantulajdonossal egyeztetve lehetséges. A nyaralókat a bérlet napján 16 órától vehetik igénybe és azokat az elutazás szombatján 10 óráig kell elhagyni. Ettől alkalmanként és kérésre a tulajdonossal történt előzetes egyeztetés alapján el lehet térni. Az irodánknak átutalt foglalási előleg beérkezését követően írásban megküldjük vendégünknek az ingatlantulajdonos elérhetőségeit és az ingatlan címét. Kérjük, hogy lehetőség szerint tartsák be az érkezési és elutazási időpontokat. Bármilyen akadályoztatás esetén szíveskedjenek a tulajdonossal felvenni a kapcsolatot!

Reklamáció, kártérítés.

A vendégek a bérlet kezdetekor 25.000,-Ft kauciót (100 €) kötelesek fizetni a tulajdonosnak az esetlegesen előforduló károk megtérítésére, amely összeget - amennyiben a bérlemény kifogástalan állapotban kerül visszaadásra - a bérlet végén visszatérít. A kártérítési eljárásra csak a közösen felvett kárjegyzőkönyv alapján kerülhet sor.

A bérlet meghiúsulása.

Amennyiben a kibérelt objektum valamely okból a bérlet időpontjában nincs kiadható állapotban, az ingatlan tulajdonosa köteles helyette azonos értékű másik bérleményt felajánlani.

 

  domainLAKÓPARK beta