35 MM-ES NEGATÍVOK ÉS DIAPOZITÍVOK DIGITALIZÁLÁSA


Néhány évtizede még majd minden családban volt diavetítő, esetleg a fürdőszobában berendezhető kis fotolabor, ahol a családi- és uti felvételeket a családfő pár álmatlan éjszakán előhívta és ilyen-olyan minőségű papírképet nagyított belőlük.
A filmes fotózást azonban mára már 80-90%-ban felváltotta a digitális fényképezés, a diavetítők elromlottak, nem kapható beléjük égő, macerás a vetítés előkészítése a besötétítéssel, ezért egyre több régi fotósban merül fel az igény arra, hogy a több évtizeden át fekete-fehér, vagy színes negatívján, no meg dobozok mélyén százszámra, bekeretezve őrzött diáin lévő pótolhatatlan felvételeket valahogyan a számítógép monitorjára, vagy a házimozi képernyőjére varázsolja, esetleg papírképet készíttessen belőlük.

Ebben a varázslatban nyújtunk segítséget Önnek. Ha ilyen igényei vannak, forduljon hozzánk bizalommal! Válogassa ki a feldolgozásra szánt anyagot és vagy hozza be hozzánk, vagy küldje el postai csomagban. Az elkészített anyagot utánvétes csomagban küldjük vissza a filmekkel, diákkal és az ÁFA-s számlával együtt.
Tekercsben őrzött, vagy felvágott 18 x 24 és 24 x 36 mm-es képméretű negatívjait és diafilmjeit (bekeretezve is) bedigitalizáljuk, igényei szerint digitálisan feljavítjuk és cd-re, vagy DVD-re írjuk kívánsága szerint. A keretezett diáknál egyetlen elvárásunk, hogy portalanított, tiszta diák legyenek. A poros, koszos diák megtisztításáért 100%-os felárat számítunk fel.

Munkadíjaink:

Keretezett dia szkennelése és CD-re írása                                                   80 Ft / kép
Felvágott, vagy tekercses diák és negatívok szkennelése és cd-re írása                    60 Ft / kép
                


Fenti áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

 

  domainLAKÓPARK beta